Overslaan en naar hoofdinhoud
Fill your life with fragrance
WORD LID VAN DE CLUB!
 • Kom nooit zonder je favoriete producten te zitten
 • Plan je verzendingen
 • Ontvang stopgezette Scentsy Bars
 • Profiteer van exclusieve voordelen voor leden
Zonder je favoriete Scentsy-producten komen te zitten kan een nachtmerrie zijn! Dankzij Scentsy Club worden je Scentsy-verbruiksartikelen (oftewel de spullen die opraken) op regelmatige tijden bij je thuisbezorgd, zodat je ze in huis hebt voordat het noodlot toeslaat.

Hoe Scentsy Club werkt

Kies je producten
Bestel zoveel verbruiksartikelen je maar wilt. Geen minimale/maximale aankoopverplichtingen.
Pijlss=
Kies hoe vaak je bestellingen wilt ontvangen
Selecteer de verzendoptie die jou het beste uitkomt: elke maand, twee maanden of drie maanden.
Pijlss=
Geniet van alle voordelen
Profiteer van de exclusieve voordelen voor Scentsy Club-leden.

Bekijk deze geweldige voordelen!

GRATIS VERZENDING
Voor bestellingen van € 140 of meer. En slechts € 5 verzendkosten voor bestellingen van € 70 of meer!
ER ZIJN ZOVEEL OPTIES
Geldt voor alle Scentsy Bars, Scent Cirkels, Scentsy Oliën en alle andere producten waarvan je je voorraad wilt aanvullen.
ONTVANG PRODUCTEN WANNEER JE WILT
Met de aan te passen leveringsopties kun je de frequentie van je verzendingen kiezen.
NOOIT ZONDER MIJN BAR
Als we stoppen met een bar die in je abonnement zit, blijven we hem toch maken, speciaal voor jou (zolang je hem in je bestelling houdt!).*

*Zie Veelgestelde vragen voor meer informatie.

MEER GEWELDIGE EXTRAATJES
Geniet van vele andere exclusieve voordelen voor Scentsy Club-leden!

Ben je al lid van Scentsy Club?

Log in je Scentsy-account om artikelen toe te voegen en je abonnement te beheren.

Veelgestelde vragen

 • Scentsy Club is een abonnementsprogramma waarmee je periodieke verzendingen kunt plannen van je favoriete Scentsy-verbruiksartikelen (ofwel de spullen die opraken) zodat je die met vaste tussenpozen thuisbezorgd krijgt. Scentsy Club biedt ook exclusieve extraatjes, die enkel voorbehouden zijn aan abonnees.
 • Niets! Er zijn geen kosten verbonden aan een Scentsy Club-abonnement en er zijn geen minimale of maximale aankoopverplichtingen. Je betaalt alleen voor de producten die je bestelt en eventuele verzendkosten.
 • Abonnees hebben exclusief toegang tot Nooit Zonder Mijn Bar (zie hieronder).
 • Dit is een van de populairste extraatjes, exclusief voor Scentsy Club-abonnees. Scentsy Bars kunnen in de loop van het jaar uit de roulatie worden genomen om ruimte te maken voor nieuwe. Maar met Nooit Zonder Mijn Bar hoef je je geen zorgen te maken dat je voorgoed een favoriete geur kwijtraakt! Als we stoppen met een bar in je abonnement, blijven we hem speciaal voor jou maken (zolang je die bar in je abonnement houdt)! Dit geldt tevens voor Geur van de maand Scentsy Bars, Wax-collecties en Bring Back My Bar geuren.
 • Er gelden een aantal regels:

  • Een Scentsy Bar kan alleen aan een abonnement worden toegevoegd zolang deze te koop is op de Persoonlijke website (PWS) van je Consulent.
  • Een tijdelijk aangeboden Scentsy Bar blijft, zelfs als hij snel uitverkocht raakt, nog 30 dagen na de lancering exclusief verkrijgbaar in Scentsy Club. Of de bar blijft langer verkrijgbaar in Scentsy Club als hij na 30 dagen nog op voorraad is.
  • Gelicentieerde bars (zoals Disney) komen in aanmerking voor Nooit Zonder Mijn Bar, maar de licentie moet nog geldig zijn. Als de licentie vervalt, kunnen we de bar voor niemand meer maken.
  • De verpakking kan na verloop van tijd wijzigen als de bar is stopgezet.
  • De totale hoeveelheid en leveringsfrequentie van een stopgezette bar kunnen verlaagd, maar niet verhoogd worden.
  • De verzending van een stopgezette bar mag eenmaal per twaalf maanden worden overgeslagen. Indien dat vaker is, wordt de bar automatisch en permanent uit het abonnement verwijderd.
  • Verzendingen die worden overgeslagen omdat de betaling mislukte, tellen mee als overgeslagen verzending van Nooit Zonder Mijn Bar.
  • Als een stopgezette bar uit een Scentsy Club-abonnement wordt verwijderd, kan hij niet meer worden toegevoegd, tenzij hij weer te koop wordt aangeboden.
  • Nooit Zonder Mijn Bar geldt alleen voor Scentsy Bars, en is niet beschikbaar voor andere Scentsy-producten.

 • Alle Scentsy-verbruiksartikelen (ofwel de spullen die opraken) die in jouw land beschikbaar zijn komen in aanmerking — zelfs lampjes en gelicentieerde verbruiksartikelen! Om de complete lijst te zien, kun je op ‘Stel je abonnement samen’ op deze pagina klikken. Let op: De producten kunnen van maand tot maand verschillen.
 • Niet-verbruiksartikelen (warmers, diffusers, Scentsy Buddy's enz.), verbruiksartikelen (behalve Scentsy Bar-geuren toegevoegd door Nooit Zonder Mijn Bar) die als tijdelijke aanbiedingen worden aangeboden, en uitverkoopartikelen komen niet in aanmerking voor Scentsy Club-abonnementen
 • Als je bestelling verzonden wordt tijdens de laatste maand van de huidige catalogus, geldt de 10% korting automatisch voor de gekwalificeerde artikelen van je Scentsy Club-abonnement.
 • Ja! Hier is de lijst:

  Geur van de maand
  Voeg de Geur van de maand toe aan je abonnement en ontvang elke maand een andere geur.

  Geur van de maand-bars
  Je kunt ook elke huidig verkrijgbare Geur van de maand-bar aan je abonnement toevoegen en die bar voor altijd blijven ontvangen met Nooit Zonder Mijn Bar.

  Wax-collecties
  Je kunt individuele Scentsy Bars uit wax-collecties toevoegen binnen 30 dagen na de lancering van die collectie of zolang de bar nog verkrijgbaar is voor aankoop (de langste periode van de twee). Individuele bars uit een wax-collectie komen ook in aanmerking voor Nooit Zonder mijn Bar.

  Bring Back My Bar
  Voeg een — of alle! — BBMB-winnaars toe in de periode dat ze verkocht worden, en je krijgt je favorieten voor altijd dankzij Nooit Zonder Mijn Bar.

  Seizoenscollecties Voeg Scentsy Bars toe uit de tijdelijke seizoenscollecties, binnen 30 dagen na de lanceringsdatum, of zolang de bars nog verkrijgbaar zijn (de langste van de twee). Individuele bars uit seizoenscollecties komen ook in aanmerking voor Nooit Zonder Mijn Bar.

  Whiff Box
  Je kunt een Whiff Box aan je Scentsy Club-abonnement toevoegen voor een maandelijks verrassingsassortiment van trendy en seizoensgebonden producten.

  Bundel & bespaar
  Voeg producten toe aan je Scentsy Club-abonnement via onze Bundel & bespaar-aanbiedingen en krijg meer producten — voor minder! 
 • Het is eenvoudig!
  1. Scroll omhoog op deze pagina en klik op 'Stel je abonnement samen'.
  2. Bekijk alle Scentsy Club-producten die in aanmerking komen, en voeg producten toe aan je abonnement.
  3. Ga naar de Kassa door in te loggen of een account aan te maken.
  4. Kies hoe vaak je een product wilt laten verzenden: elke maand, twee maanden of drie maanden.
  5. Stel je periodieke betaling in.
  6. Veel plezier met je Scentsy Club-abonnement!
 • Ja! Ja, je kunt zoveel in aanmerking komende producten als je maar wilt aan je abonnement toevoegen. En zorg dat je in de Bundel & bespaar-categorie shopt in Scentsy Club om meer te kopen voor minder!
 • Ja! Het is altijd een leuk idee om Scentsy Club cadeau te geven! Creëer in dat geval een afzonderlijk Scentsy Club profiel met een uniek e-mailadres voor de ontvanger van het cadeau.
 • Scentsy-producten worden uitsluitend verkocht door Onafhankelijke Consulenten. Zelfs als je geen contact hebt met de Consulent die je kiest, is hij/zij een essentieel onderdeel van ons bedrijf en een uitstekende bron als je vragen hebt over Scentsy-producten of je bestelling.
 • Je kunt je account en profielinformatie op elk gewenst moment wijzigen.
  1. Klik op 'Mijn account' bovenaan de persoonlijke website van je Consulent.
  2. Nadat je bent ingelogd, klik je op 'Mijn Scentsy Club' om je komende verzendingen te bekijken en/of je abonnement te bewerken.


  Let op: Er is een 'gesloten periode' van 10 dagen vóór de datum dat de bestelling voor verzending verwerkt wordt, waarin je de abonnementen niet meer kunt wijzigen. Er worden herinneringen per e-mail verstuurd om je de kans te geven wijzigingen aan te brengen vóór de gesloten periode. Als je een bestaande abonnementsbestelling binnen 10 dagen van je volgende verzenddatum wijzigt, gaat die wijziging in bij de daarop volgende abonnementsverzending.

  Je kunt ook op elk moment een individueel artikel of de gehele bestelling verwijderen of overslaan. Let wel dat als je een bestelling met een Nooit Zonder Mijn Bar geur annuleert, dat als 'overslaan' geldt volgens de regels voor Nooit Zonder Mijn Bar.
 • Ja, zolang het een bar in een actuele/verkrijgbare geur is, kan de bar worden verwijderd en later weer worden toegevoegd. Als een stopgezette bar in je abonnement is opgenomen dankzij Nooit Zonder Mijn Bar, mag je het aantal bestelde bars verlagen, maar als je de bar helemaal uit je abonnement verwijdert, kun je hem niet meer toevoegen, tenzij hij weer te koop wordt aangeboden. De totale hoeveelheid en leveringsfrequentie van een stopgezette bar kunnen verlaagd, maar niet verhoogd worden.
 • Scentsy zal de abonnee e-mailen en hem/haar laten weten dat de betaalinformatie geüpdatet moet worden.
 • Als je creditcard wordt geweigerd, sturen we je na elke poging een e-mail. We proberen de bestelling daarna nog twee keer (telkens na 24 uur) te verwerken. Nadat je de factureringsgegevens hebt bijgewerkt en de betaling is gelukt, wordt de bestelling onmiddellijk verzonden. Als je creditcard drie keer achter elkaar wordt geweigerd, wordt de Scentsy Club-verzending overgeslagen en geldt dat als overslaan. Let wel dat als je een bestelling met een Nooit Zonder Mijn Bar geur annuleert, dat als 'overslaan' geldt volgens de regels voor Nooit Zonder Mijn Bar.
 • De frequentie wordt door jou per product ingesteld. Je hebt de optie om een product elke maand, twee maanden of drie maanden te laten verzenden.
 • Los van het overslaan van een individuele levering is de enige manier om je vaste verzenddatum te wijzigen het annuleren van je abonnement en je opgeven voor een nieuw abonnement. Houd alsjeblieft in gedachten dat het stopzetten van je abonnement betekent dat Nooit Zonder Mijn Bar-geuren permanent verwijderd worden.
 • Als je je eerste Scentsy Club-bestelling plaatst, wordt deze onmiddellijk verzonden. Na de eerste verzending volgen de periodieke verzendingen het maandelijkse schema dat je hebt gekozen.
 • Ja. Je kunt alle momenteel beschikbare producten of verzendingen zo vaak als je wilt overslaan. Je kunt de verzending van individuele artikelen overslaan door je abonnement 10 dagen voor de verwerkingsdatum te wijzigen of je volledige bestelling voor de verwerkingsdatum te annuleren. Je kunt ook alle artikelen in je volgende levering overslaan door de geplande verzenddatum te wijzigen.

  Let op: De verzending van een stopgezette Scentsy Bar mag maar eenmaal per twaalf maanden worden overgeslagen. Indien dat vaker is, wordt de bar automatisch en permanent uit het abonnement verwijderd. Een volledige bestelling annuleren telt ook als overslaan.
 • We gebruiken standaard Economy-verzendingen voor alle kwalificerende Scentsy Club-bestellingen.
 • Land Scentsy Club niveau 1 verzending Scentsy Club niveau 2 verzending
  VK £ 4 verzendkosten voor bestellingen van £ 60 of meer GRATIS verzending voor bestellingen van £ 120 of meer
  Duitsland € 5 verzendkosten voor bestellingen van € 70 of meer GRATIS verzending voor bestellingen van € 140 of meer
  Ierland € 5 verzendkosten voor bestellingen van € 70 of meer GRATIS verzending voor bestellingen van € 140 of meer
  Oostenrijk € 5 verzendkosten voor bestellingen van € 70 of meer GRATIS verzending voor bestellingen van € 140 of meer
  Spanje € 5 verzendkosten voor bestellingen van € 70 of meer GRATIS verzending voor bestellingen van € 140 of meer
  Frankrijk € 5 verzendkosten voor bestellingen van € 75 of meer GRATIS verzending voor bestellingen van € 150 of meer
  Nederland € 5 verzendkosten voor bestellingen van € 70 of meer GRATIS verzending voor bestellingen van € 140 of meer


  Normale verzendtarieven gelden voor Scentsy Club-bestellingen onder de minimale verzendkosten van niveau 1.